Bûchettes de dinde au foie de canard truffé, Aix-en-Provence at Comtesse du Barry, Bûchettes (short rolls) of turkey stuffed with duck liver, truffles in Aix-en-Provence at Foie Gras Specialist, Comtesse du Barry


Image

Dans cette recette inédite, le bloc de foie gras de canard fermier du Sud-Ouest
est truffé, enrobé dans une tranche de jambon de dinde et agrémenté
d’une gelée au jus de truffe.

http://www.comtessedubarry.com/buchettes-dinde-au-fg-truffe-buchettes-dinde-au-fg-truffe.html

Foie Gras lovers:  Comtesse du Barry offers an amazing selection of Foie Gras and a wide selection of gourmet foods and French delicacies!

Boutique Comtesse du Barry Aix-en-Provence

55, rue Espariat
13100 Aix-en-Provence, France

Tél : 04 42 27 04 24 Fax : 04 42 27 04 85

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categories: Culinary Experiences in France

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: